Продавець ecostore.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
605 відгуків
www.ecostore.com.ua
Контакти
ecostore.com.uaМаксим Демчук
Житомир, Україна
+380 (63) 268-71-33
Life
+380 (63) 579-53-56
Life
+380 (96) 436-29-21
Kyivstar
maksym_demchuk+380632687133+380632687133+380632687133
Мапа

Секрет смачних солінь — дубові діжки

Секрет смачних солінь — дубові діжки

 

Дубова бочка для солінь, квашень, мочений — мрія кожної господині. У цій дерев'яній посудині сама проста консервація перетворюється на делікатес. Капуста, буряк, огірки, помідори, гриби, яблука, журавлина, кавуни, риба, м'ясо, сало — всі ці продукти підходять для смачного і соковитого засолу.

Насолоджуватися «діжковими» стравами можна як за святковим столом, так і під час щоденної трапези. Достатньо купити дубову діжку!

 

 

 

 

Чому домашні консерви з барильця такі смачні?

Соління і закваски, вялености і копченості, заготовлені у дерев'яних ковшах, завжди свіжі, соковиті і апетитні. А все тому, що деревина дуба надає овочам, фруктам і м'яса пікантний, злегка кислий смак, вишуканий аромат і характерний хрускіт. Так, це просто знахідка для тих, хто бажає урізноманітнити і збалансувати свій раціон!

У чому ж секрет?

Деревина анкерки — такий же важливий інгредієнт рецепту, як сіль спеції. Продукти, дотичні з дубової структурою, насичуються танінами, маслами і ароматичними речовинами, які сприятливо впливають на смакові відтінки заготовок. Крім того, унікальні захисні, антисептичні та дубильні властивості дуба не дозволяють розвиватися патогенної мікрофлори. Дерев'яна бочка «дихає», насичується киснем, а всередині відбуваються млосні хімічні процеси квашення, соління, копчення і в'ялення. Смачно — пальчики оближеш!

 

 

Яку вибрати бочку?

Діжка для консервації буває двох видів: конусоподібної форми з кришкою або без неї; у вигляді відра; з відкритим верхом. В залежності від того, який технологічний процес ви вибрали (квасити, вже чи солити, чи коптити), виділяють таку посуд:

цебер — пристосування для всіх видів засолювання;

• чан — великий бідон для таких заготовок, як риба і м'ясо;

• дошник — барильце для засолу капусти;

• кадочка — начиння для засолювання або мочіння невеликої кількості фруктів, ягід;

• кубельчик — діжка конусної форми для засолювання овочів, сала, риби, м'яса, дичини, грибів, закваски капусти і мочіння яблук;

• судзина — бондарное виріб витягнутої форми для зберігання рідких та твердих харчових продуктів, квашених і солоних закусок.

При виборі також слід орієнтуватися на літраж тари. Для домашнього консервування відмінно підійде обсяг 25-50 літрів. Якщо мова йде про великому виробництві (винарня, броварня, винокурня, ресторан, кафе та інші заклади громадського харчування), то краще купити бочку з дуба на 100-300 літрів.

 

3 аргументу на користь дерев'яної барилки

1. Тривалий термін служби. Досягається за рахунок двох факторів: традиційної обробки деревини і всебічної підготовки до експлуатації.

2. Естетичний вигляд. Оригінальна фактура натурального дерева, прикрашені художнім різьбленням і декором, як не можна краще розкриває сільський стиль дубової діжки для солінь.

3. Абсолютна гігієнічність. При виробництві бондарних виробів використовується високоякісна ядрова деревина — 100% екологічний продукт без єдиного натяку на хімію або ароматизатори.

 

 

Правильна підготовка ємності — запорука вдалої закваски!

Щоб соління завжди виходили і смачними і корисними, ми повинні вміти користуватися діжками. Насамперед це стосується правил підготовки до засолу. Ось покрокове керівництво — воно згодиться і домогосподарці, і починаючому виноробу, і кулінарного гурману, і навіть кухареві:

1. Вощіння чана — захист від зовнішніх чинників

Добре прогрійте і навощите зовні і зсередини. Використовуйте стандартну технологію — бджолиний віск.

2. Вимочування барилки — для видалення надлишку дубильних речовин

Вимочуйте деревину холодною водою. Міняйте воду раз на два-три дні. Тривалість процедури — 2-4 тижні.

3. Перевірка — визначення готовності до способу соління

Якщо вода світло-жовтого кольору, то діжка для засолювання готова до використання.

Отже, підготовчі роботи завершені. Тепер залишається лише одне — зробити закладку продукту. Тут нічого складного: викладайте діжу так, щоб вона не доходила до рівня горловини на 40-50 мм. Можна без кришки. Просто накрийте отвір лляною тканиною і обв'яжіть мотузкою. Помістіть жбан в підвал або льох.

 

Діжки і бочки — готуємо до зими грибочки!

Наша компанія Dema — відомий виробник дерев'яної тари для домашніх консервів. За 15 років роботи ми завоювали відмінну репутацію як серед оптовиків, так і роздрібних клієнтів. На даний момент реалізуємо анкерки, бочки для квасу і пивні кеги, виготовлені вручну за авторськими методиками, з урахуванням традицій українських бондарів. Вся продукція екологічно чиста, коштує недорого і ідеально підходить для засолювання і мочіння широкого спектру овочевих, м'ясних, рибних та плодово-ягідних продуктів, а також для зберігання алкогольних напоїв (пива, вина, текіли, віскі, коньяку).

При виробництві бочок використовується тільки ядрова деревина дуба (вища якість). Кожен бочонок має міцні обручі з чорного та нержавіючого металу. За бажанням можна замовити моделі з різним ступенем випалу (легкий, середній, сильний), з вощіння або без.

Готуйте дубові діжки для солінь — їжте смаколики цілий рік! Нехай у вашому меню будуть тільки смачні десерти: бочкові помідори з капустою, солоні огірочки з гірчицею, слабосолона оселедець у маринаді, мочені сливи з медом та інші ласощі!

Скуштуйте, пробуйте, експериментуйте — відро для консервації до ваших послуг!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner